یا مظهر العجائب یا مرتضی علی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

021-88761315

9 صبح تا 6 بعد از ظهر

اجرای سیستم تلفن وُیپ (VoIP) صرافی

مشاوره رایگان، طراحی پروژه، تامین محصولات و پیکربندی استاندارد زیرساخت تلفن وُیپ (VoIP) صرافی

پیاده سازی تلفن وُیپ (VoIP) صرافی شامل چه مراحلی است؟

آیکن 2

مرحله 1

مشاوره رایگان

مشاوره رایگان و نیاز سنجی

آیکن 1

مرحله 2

طراحی پروژه و تامین تجهیزات

طراحی پروژه و تامین تجهیزات مورد نیاز

آیکن 3

مرحله 3

اجرا و پیکربندی استاندارد

نصب، پیکربندی و اجرای VoIP صرافی

علامت پشتیبانی

مرحله 4

تحویل پروژه و پشتیبانی

تحویل پروژه و پشتیبانی به صورت ریموت یا حضوری

علامت پشتیبانی
آیکن 3
آیکن 1
آیکن 2

مرحله 4

تحویل پروژه و پشتیبانی

تحویل پروژه و پشتیبانی به صورت ریموت یا حضوری

مرحله 3

اجرا و پیکربندی استاندارد

نصب، پیکربندی و اجرای VoIP صرافی

مرحله 2

طراحی پروژه و تامین تجهیزات

طراحی پروژه و تامین تجهیزات مورد نیاز

مرحله 1

مشاوره رایگان

مشاوره رایگان و نیاز سنجی

ارتباط، نبض صرافی شماست!
چرا صراف یار؟

شرکت پردازشگران ویرا صنعت با نام تجاری صراف یار، همواره کوشیده تا بواسطه ۱۵ سال همراهی با شرکت های صرافی، خدماتی نوین و مطمئن به مشتریان خود ارائه دهد. از خدمات ارائه شده صراف یار به شرکت های صرافی می توان به اجرای پروژه های متعدد تلفن اینترنتی (VoIP) صرافی نیز اشاره کرد.

خدمات اجرای زیرساخت تلفن وُیپ (VoIP) صراف یار

شرکت های صرافی می توانند جهت مشاوره رایگان در رابطه پیاده سازی یا نصب سیستم تلفن VoIP یا تلفن تحت شبکه صرافی خود، با صراف یار در ارتباط باشند.

به اندازه خودتان مراقب کسب و کارتان هستیم!
تیم پشتیبانی صراف یار در تمام روزهای هفته و ساعات شبانه روز آماده پاسخگویی به شما عزیزان است.

سیستم تلفن وُیپ (VoIP) صرافی به چه معنا است؟

سیستم های تلفن، یکی از بخش های اجتناب ناپذیر یک ساختار اداری هستند، به طوری که امروزه بسیاری از کسب و کارها بر پایه ارتباطات تلفنی فعالیت می کنند. شرکت های صرافی هم نیز از این قائله مستثنا نیستند. شرکت های صرافی بسیار به سیستم های تلفنی وابسته هستند و درصورت بروز اختلال در این سیستم ها، می توانند متحمل ضرر سنگین مالی شوند. لازم به ذکر است که تلفن تحت شبکه صرافی یا تلفن VoIP باید بر بستر زیرساخت پسیو و اکتیو صرافی پیاده سازی و اجرا شود.

در گذشته نه چندان دور، این سیستم ها یا به طور تکی (خط مستقیم مخابرات) یا به صورت سانترال‌های آنالوگ مورد استفاده قرار می گرفتند. اما با گذشت زمان و احساس نیازهای پیشرفته تر مجموعه ها، سیستم های تلفن آنالوگ جایگاه خودشان را به سیستم های وُیپ VoIP دادند.

طوری که در برخی مناطق حتی شرکت مخابرات خط تلفن را به صورت دیجیتال یا VOIP به کاربر تحویل می دهد. همچنین تنها راه استفاده از خطوط پیشرفته مخابرات مانند E1 و Tel30 استفاده از ساختار VOIP در شبکه است.

تلفن وُیپ (VoIP) چیست؟

سیستم تلفن VoIP یا Voice over Internet Protocol یا تلفن تحت شبکه، یک فناوری ارتباطی است که امکان برقراری تماس‌های تلفنی را از طریق زیرساخت شبکه داده فراهم می‌کند. به جای استفاده از تلفن های سانترال سنتی، که از طریق خطوط آنالوگ مخابراتی کار می‌کنند، تلفن VoIP از شبکه داده برای انتقال صدا استفاده می‌کند. با استفاده از تکنولوژی VoIP، صدا به داده‌های دیجیتال تبدیل شده و از طریق ارتباطات دیجیتال تحت شبکه منتقل می شود. این فناوری به شما امکان می دهد تا از طریق دستگاه های مختلفی مانند کامپیوترها، تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها و دیگر دستگاه های متصل به به یک شبکه (مانند اینترنت) به تماس های تلفنی بپردازید.

استفاده از سیستم تلفن VoIP می تواند برای سازمان ها و کسب‌ و کارها به بهبود قابل ملاحظه‌ای در ارتباطات داخلی و خارجی، کاهش هزینه های تماس و افزایش انعطاف پذیری و کارایی منجر شود. یکی از این امکانات برجسته امکان استفاده از بستر اینترنت برای ارتباط بین تلفن و مرکز تماس است که در این صورت کاربر حتی با کیلومترها فاصله می تواند دارای ارتباط داخلی باشد و تماس ها را پاسخ دهد.

 

تلفن وُیپ دقیقا برای یک صرافی چه کاری انجام می دهد؟

فرض کنید شما یک شرکت صراف هستید که تماس های ورودی، خروجی و یا داخل سازمانی زیادی دارید؛ یا که چند شعبه دارید، یک دفتر اداری و یک صرافی؛ یا در حالتی دیگر، یک مجموعه صرافی با شعبه های داخل و خارج از کشور دارید. با استفاده از سیستم تلفنی تحت شبکه یا VOIP با استفاده از بستر اینترنت و بدون محدودیت فاصله مکانی می توان ارتباط بین شعب مختلف حتی خارج از کشور را برقرار کرد. این در حالی است که چنین امکانی برای یک سیستم آنالوگ ممکن نیست.

با توجه به غیر کاربردی بودن، هزینه های زیاد و کیفیت پایین صدا در سیستم تلفن آنالوگ و عدم برخورداری از امکانات حیاتی یک مجموعه حرفه ای مانند ثبت تماس ها (Call Log) و ضبط صداها (Call Recorder)، شما تقریبا راهی به جز پیاده سازی سیستم وُیپ در صرافی خود ندارید.
 
مدیریت متمرکز تماس ها برای یک شرکت صرافی بسیار حیاتی است. اینکه زیرساخت تلفنی صرافی محدود به یک مکان نباشد و مشتریان متوجه تغییر مکان صرافی نشوند می تواند برای شرکت های صراف بسیار مهم و کاربردی باشد.

مزایای استفاده از سیستم های VoIP در صرافی چیست؟

سیستم تلفن وُیپ (VoIP)، همانطور که از نامش “انتقال صدا بر بستر شبکه داده” “Voice Over IP” پیداست، بر اساس ساختار شبکه و آی پی کار می کند. همین امر باعث می شود که قابلیت های این نوع سیستم بسیار بیشتر نسبت به سیستم های نسل قدیم مانند سانترال های آنالوگ باشد. قابلیت هایی مانند: ارتقا و گسترش زیرساخت تلفنی، صدای بسیار شفاف و با کیفیت HD -قابلیت تجمیع (یکپارچه سازی) با نرم افزارهای کامپیوتری مانند سافت فون ها و … باعث شده تا این سیستم جایگزین محبوبی برای سازمان ها و ادارات باشد.

یکی از نقطه برتری های سیستم تلفن VoIP صرافی، امکان گسترش و توسعه بی نهایت آن است. شما می توانید بدون تعویض کل سیستم تلفن قبلی، زیرساخت کابل کشی و هدر رفت هزینه های پیشین، هر زمان که احساس نیاز کردید، دست به گسترش زیرساخت تلفن خود بزنید.

یکی دیگر از قابلیت های سیستم های وُیپ، قابلیت استفاده از نرم افزار هایی است که می توانند با مرکز تلفن صرافی ارتباط برقرار کنند. اینکه مدیران و افراد در یک صرافی بتوانند تماس های ورودی و خروجی صرافی خود را با تلفن همراهشان، از هر نقطه ای در دنیا پاسخ دهند یا کنترل کنند یک مزیت بسیار مهم است.

پشتیبانی سیستم تلفن VoIP صرافی

پروژه ها و محصولات ارئه شده توسط صراف یار دارای گارانتی 3 ساله و خدمات پشتیبانی طلایی می‌باشند.

مورد اعتماد بهترین ها ...

گروه صراف‌یار، همواره همراه شما

در صورت نیاز به مشاوره با کارشناسان ما، لیست زیر را تکمیل و سپس ارسال کنید.

ممکن است در ابتدا فرآیند اجرای سیستم تلفن وُیپ (VoIP) صرافی برای شما کمی پیچیده باشد ...!
سوالی دارید؟

مستقیما از ما بپرسید …

سوالات و مفاهیم سیستم VoIP صرافی

منظور از سافت فون همان نرم افزار است. با استفاده از نرم‌افزارهای سافت فون، کاربران می توانند از رایانه های شخصی خود، لپ‌تاپ ها، تبلت ها و گوشی های هوشمند به عنوان تلفن‌های VoIP استفاده کنند.
 
برای ارتباط بین سیستم های کامپیوتری و مرکز تلفن به نصب نرم افزارهای واسط به نام سافت فون نیاز است. نرم افزارهای سافت فون با نام های تجاری مختلفی وجود دارند. با نصب این نرم افزارها روی سیستم کامپیوتر یا تلفن هوشمند، نیازی به استفاده از تلفن VoIP نیست و با استفاده از همین نرم افزار ارتباط بین نرم افزار و مرکز کامپیوتری یا تلفن هوشمند کاربر برقرار شده و امکان استفاده از آن فراهم می شود.
با استفاده از نرم‌افزارهای سافت فون، کاربران می توانند از سرویس‌های VoIP به صورت آسانتر، ارزان تر و با کیفیت بهتری استفاده کنند و در هر کجا که دسترسی به اینترنت دارند، به مدیریت تماس های تلفنی خود بپردازند.
زیر ساخت تلفن آنالوگ به این شکل است که از هر تلفن یک رشته سیم به هم تابیده شده تا مرکز تلفن اجرا می شود و معمولا با استفاده از پست های مخابراتی به مرکز تلفن متصل می شوند. در سیستم تلفنی VoIP،  مانند شبکه داده، همه تلفن ها با استفاده از سوئیچ های شبکه به شبکه داده متصل می شوند و از طریق uplink به سرور خود متصل شده و شروع به کار می کنند.
تلفن های ویپ تلفن های دیجیتال هستند که لاین ورودی آنها یک کابل LAN شبکه با کانکتور RJ45 (8پین) است. این تلفن ها برای روشن شدن نیاز به تامین برق ورودی مانند برق آداپتور دارند، البته اغلب برای روشن کردن این نوع تلفن ها از قابلیت POE استفاده می شود. در این روش برق مورد نیاز از سوئیچ های POE که می توانند تجهیزات با قابلیت POE را بدون نیاز به آداپتور روشن کنند استفاده می شود.

تلفن های معمولی درای ورودی آنالوگ هستند و معمولا با استفاده از همان خط ورودی روشن می شوند و شروع به کار می کنند؛ مگر در تلفنی مانند تلفن 7730 پاناسونیک که نیاز به تامین برق ورودی دارد، این تامین برق می تواند از طریق خود سانترال یا با استفاده از آداپتور انجام شود.